Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
    Колега, моляте прати ми на лс кординати.
    Отделно искам да питам страничните прагове освен с щипки имат ли друго захващане? И колко щипки има на праг?
    Както колегата по горе е споделил има 5 видии(рапидки) и 7 щипки, това на Алфа 146 но праговете са 1 към 1, Преди 1 месец смених моите с такива от QV/Junior и от там знам
    92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
    95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
    90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
    00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• Препоръчайте ми, моля някакви накладки и вентилирани дискове. Смятам да сменя предните.
      Отзиви от тези, които сте доволни. Марки, цени?
      “Nothing great in the world was accomplished without passion.” ~ Georg Wilhelm Friedrich Hegel
      AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

• Дискове Брембо макс и накладки ATE ... около 250 лв. накладките + дисковете . За 1.4 даже ще са по-евтини
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Така и ще направя. Мерси
          “Nothing great in the world was accomplished without passion.” ~ Georg Wilhelm Friedrich Hegel
          AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

• Проблем моля за помощ !!!

Проблема ми е следния на моята Alfa 145 1,6 Twin Spark (не е Boxer двигател) се получи проблем с оборотите глъхнене тресене гърмене през гърнето та отидох на диагностика и ми казаха че свещите са за смяна но комплекта бил кам 500 лева ангренажа ми бил 300 лева та въпроса ми е някой колега може ли да ми помогне и да ми каже дали наистина е така и са такива космически цените ?
            sigpic Alfa Romeo 146 1.3 Boxer

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26

Най-отгоре са клубните сервизи. Звъниш и питаш.
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

• Някой за знае каде олекотявам и балансират маховици

Comment

• Колеги имам 2 въпросчета.

1. На колко атмосфери трябва да е напомпана резервната гума(петарица)?

2. Ако бензиновата помпа изгори и не повдига бензин, има ли начин да запаля колата, като например с бутане или някакви други хитрини?
                  Alfa Romeo 145 1997 1.4 TSpark 103 h.p.

Comment

• 1-на нея има маркировка. мисля беше 3,5 бара
                    2-НЕ, освен ако нямаш газова уредба.
                    точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                      2-НЕ, освен ако нямаш газова уредба.
                      Имам, ама е ГИ. Нали уж 1-во на бенз трябва да запали?

Comment

• Първоначално публикувано от nikolchoni Покажи съобщение
                        Имам, ама е ГИ. Нали уж 1-во на бенз трябва да запали?
                        Трябва да имаш авариен режим за палене на газ/метан обикновено се активира чрез натискане и задържане на бутончето газ/бензин и чакаш 30 секунди до като се чуе как отваря газовия клапан след това въртиш и палиш :]
                        Alfa 145 1.4/TS/1997'

Comment

• Първоначално публикувано от Strato Покажи съобщение
                          Трябва да имаш авариен режим за палене на газ/метан обикновено се активира чрез натискане и задържане на бутончето газ/бензин и чакаш 30 секунди до като се чуе как отваря газовия клапан след това въртиш и палиш :]
                          Това, ако го знаех по-рано колко главоболия щях да си спестя, а не насред НДК да сменям помпа...
                          Благодаря!

Comment

• Първоначално публикувано от nikolchoni Покажи съобщение
                            Това, ако го знаех по-рано колко главоболия щях да си спестя, а не насред НДК да сменям помпа...
                            Благодаря!
                            За нищо пробвай първо че не е сигурно дали точно така се активира при теб :]
                            Alfa 145 1.4/TS/1997'

Comment

• Здравейте колеги, имам следния въпрос някой от вас карал ли е на 146 след 99 година гуми 185/60/15, ако да джантите с какво ЕТ са били и колко J?Опират ли отзад? Идеята ми е за зимните ми гуми да мина на 15-цола и на по високи гуми, сега съм 175/65/14 и колата ужасно ниска което зимата си е гадна работа
                              Мерси предварително!
                              ПП: Колата е 146ЖТД с нормално окачване
                              92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                              95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                              90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                              00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщение
                                Здравейте колеги, имам следния въпрос някой от вас карал ли е на 146 след 99 година гуми 185/60/15, ако да джантите с какво ЕТ са били и колко J?Опират ли отзад? Идеята ми е за зимните ми гуми да мина на 15-цола и на по високи гуми, сега съм 175/65/14 и колата ужасно ниска което зимата си е гадна работа
                                Мерси предварително!
                                ПП: Колата е 146ЖТД с нормално окачване
                                Карл съм на ti-ката навремето, на оригиналните 15-ки джанти (ЕТ 40,5, мисля са 6,5J) Никъде не е опирало, хем тя е с ниско окачване.
                                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                                X